woensdag 2 oktober 2013

Haal de herfst in huis

 Aankopen van de Xenos

Zoals je aan mijn blog layout kunt zien heb ik zin in de herfst!
Het begon ineens dit weekend. Ik was buiten in het zonnetje een kast aan het schuren en het was super lekker weer. Ik kon het dan ook niet laten om opzoek te gaan naar leuke herfst spulletjes voor binnen. Gisteren ben ik op de fietst gestapt, en ben ik naar mijn favo winkels qua woonaccessoires gegaan, de Xenos en Action.Deze twee winkels zijn slechts 10 minuten fietsen en hebben vaak leuke spulletjes voor zeer weinig geld.
Bij de Xenos, zie het mandje hierboven, kocht ik verschillende soorten rustieke kaarsen. Ik hou van kaarsen en zodra de dagen korter worden staan de kaarsen volop te branden. Het geeft zo veel gezelligheid vind ik. Verder kocht ik daar een zakje met hele kleine nep appeltjes. Het leek mij leuk om deze in een glazen potje op een dienblad te zetten naast wat potjes met dennenappeltjes en kastanjes. In mijn mandje zie je ook nog een schattig fotolijstje, hij is helaas te groot voor de DIY die ik voor de deur wilde maken, wellicht zien jullie binnenkort een andere verschijnen.

 Aankopen bij de Action

Bij de Action kocht ik nog wat extra kaarsen, en een zak met 100 waxinelichtjes. De rieten krans die je ziet is ook voor de DIY maar helaas moeten jullie daar nog even op wachten totdat ik een fotolijstje heb gevonden die erin past. Oeps verklap ik al iets? Zoals je kan zien ben ik wat vroeg maar heb ik ook mijn eerste kerst artikel van dit jaar gekocht. Ik weet dat alles bij de Action vaak zo weg is omdat het erg goedkoop is en voor maar € 3,99 kon ik hem niet laten staan vertelde ik vriend lief. Naast de krans zie je 2, ik heb er 3, leuke waxinelichtjes houders. 

Rechts zie je mijn bonnetjes voor als je ook aan de slag wilt gaan!

Vandaag of morgen zal ik daadwerkelijk de herfst in mijn huisje binnen laten. Jullie zullen dan de eerste foto's van mijn woonboot zien, dus tot snel...

Zijn jullie al klaar voor de herfst?

Liefs Anoeska


2 opmerkingen: